Internetmakelaar Baarn

Internetmakelaar Baarn

U wilt uw woning in Nieuwe-Oosterhei verkopen en bent dus op zoek naar een potentiële koper. Met welke van de vele makelaars gaat u in zee? Een lastige keuze, want uw huis verkopen doet u niet zomaar. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een online makelaar zoals wij, Immoland. Wilt u ook gegarandeerd de beste online zichtbaarheid en presentatie? Bij Immoland weet u zeker dat u waar voor uw geld krijgt.

Een internetmakelaar, wat is dat?

Anders dan een traditionele makelaar verleent Immoland haar diensten voornamelijk online. Het verschil zit in de prijs en de werkzaamheden. Zo betaalt u bij Immoland een vast laag tarief en neemt u een aantal taken van de makelaar over. Dit in tegenstelling tot de traditionele makelaar, waarbij u standaard een hoge courtage betaalt.

Verkoop uw woning online met Immoland

Van de temperatuur in huis regelen terwijl u op het werk zit tot aan de boodschappen: tegenwoordig doet men alles online. Zo ziet u waarschijnlijk ook steeds vaker woningen op Facebook en andere platformen voorbijkomen. Het online verkopen van woningen is tegenwoordig een ware trend. Immoland speelt hierop in. Wanneer u met ons in zee gaat, zorgen onze experts ervoor dat uw woning optimaal gepresenteerd en vindbaar is. Op deze manier wordt het verkoopproces aanzienlijk bevorderd, waardoor het verkoopbord bij u in de tuin binnen no-time ‘verkocht’ zal melden.

Online, maar toch persoonlijke begeleiding

Immoland staat bekend om haar persoonlijke aanpak. Wij begeleiden onze cliënten vanaf het aanmaken van de verkoopopdracht tot aan de juridische afhandeling. Ons hoofdkantoor zit centraal gevestigd in Almere, wat een klein half uurtje rijden is vanaf Baarn. Bij vragen kunt u doordeweeks een bezoek brengen aan ons hoofdkantoor, of telefonisch contact opnemen. De medewerkers van Immoland zijn u graag van dienst!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze verkoopwijze? En neem voor een afspraak contact met ons op!

Bent u op zoek naar een internetmakelaar in Baarn?