Internetmakelaar Diemen

Internetmakelaar Diemen

Ruim wonen in de Beukenhorst, een appartement op het Kruidenhof of toch een rijtjeshuis op de Vogelwijde? Immoland heeft een ruim aanbod van diverse soorten huizen in Diemen, maar ook daarbuiten. Als internetmakelaar is ons bereik – en dus ons aanbod – vele malen groter dan een traditionele makelaar.

Een nieuwe woning kopen?

U wilt verhuizen, een nieuw thuis vinden. Maar waar vindt u uw nieuwe droomhuis? Immoland heeft een groot, divers aanbod van bestaande woningen. In Diemen, maar ook de rest van Nederland. Doordat wij een internetmakelaar zijn, staat ons volledige aanbod online. Hierdoor vindt u te allen tijde het grootste en meest actuele aanbod de website van Immoland.

Uw woning verkopen?

Met wie gaat u liever in zee: de goedkoopste makelaar, de makelaar die het snelst verkoopt of de makelaar met de meeste ervaring? Immoland is een combinatie van al deze voordelen. Wij hanteren een vast laag tarief voor het verkooppakket. U bepaalt zelf of u gebruik wil maken van onze extra diensten, tegen een scherpe prijs. Hierdoor is het voor beide partijen bij de start van de samenwerking duidelijk wat er verwacht wordt en tegen welke prijs.
Doordat Immoland landelijk opereert, zal uw woning in een grote straal gepromoot worden. Online is uw woning dus prominent zichtbaar voor een brede doelgroep.

Persoonlijke aandacht en begeleiding

Een woning kopen of verkopen gebeurt niet van de een op de andere dag. Het is een proces waarbij u de specialistische hulp van een (internet)makelaar nodig heeft. De experts van Immoland zijn u graag van dienst bij de (ver)koop van een woning. Zij begeleiden u online, maar ook offline. Vindt u het bij vragen fijner om iemand te spreken? Kom dan langs op ons hoofdkantoor. Tevens zijn wij van maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze verkoopwijze? En neem voor een afspraak contact met ons op!

Bent u op zoek naar een internetmakelaar in Diemen?