Internetmakelaar Duivendrecht

Internetmakelaar Duivendrecht

Uw woning verkopen of een nieuwe woning kopen; doe het gemakkelijk met internetmakelaar Immoland. Wij zijn gespecialiseerd in de online presentatie van bestaande woningen in Duivendrecht, maar ook in de rest van Nederland. Door onze moderne visie op het makelaarschap in combinatie met onze jarenlange ervaring, ontstond Immoland. Wij verenigen offline diensten met de digitalisering, om een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken.

Divers aanbod

Een appartement, een twee-onder-een-kapwoning, een hoekwoning of toch vrijstaand? Kies waar u in Duivendrecht gaat wonen dankzij het veelzijdige aanbod van Immoland. Doordat wij landelijk opereren, is ons aanbod groot. Genoeg keuze voor de koper dus, of u nu in Duivendrecht, Almere of Amsterdam wil wonen.

Ons succes

Duidelijke afspraken tegen een vaste lage prijs voor een online dienst, met een persoonlijke aanpak: dat is Immoland. Bij ons heeft u zelf in handen hoeveel onze dienstverlening gaat kosten. Eén ding is zeker: met ons vaste lage tarief bespaart u gegarandeerd kosten die u bij de traditionele makelaar wel gemaakt zou hebben. Bij Immoland stelt u zelf het verkooppakket samen, waarbij u kiest welke diensten wel en welke diensten wij niet uitvoeren. De leukste taken laten wij hierbij natuurlijk aan u over!

Persoonlijke internetmakelaar

Veel internetmakelaars verlenen hun diensten enkel en alleen online. Immoland gaat een stapje verder. Onze makelaars en marketingexperts zijn zes dagen per week bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Telefonisch, maar u kun ook langskomen op ons hoofdkantoor in Almere. Het team van Immoland is u graag van dienst!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze verkoopwijze? En neem voor een afspraak contact met ons op!

Bent u opzoek naar een makelaar in Almere? Neem dan contact op IMMO.

Bent u op zoek naar een internetmakelaar in Duivendrecht?