Internetmakelaar Emmeloord

Internetmakelaar Emmeloord

Wilt u uw woning in Emmeloord verkopen? Het liefst zo snel mogelijk en met een hoge verkoopprijs? En wilt u een vast laag tarief? Dat kan bij internetmakelaar Immoland! Wij zijn gespecialiseerd in het online verkopen van huizen in Emmeloord en in de rest van Nederland. Met onze snelle service en jarenlange ervaring helpen wij u graag verder. Lees hieronder meer over de internetmakelaar in Emmeloord.

Persoonlijke makelaar

Wij als internetmakelaar helpen u bij de verkoop van uw woning. Wij werken juist met u samen om zo snel mogelijk uw woning te verkopen. In tegenstelling tot een traditionele makelaar, verlenen wij onze diensten voornamelijk online. Wij begeleiden onze cliënten door het gehele proces , daarom staan wij ook wel bekend als de meest persoonlijke internetmakelaar.

Snel, online en ervaren makelaar

De werkwijze van Immoland is snel, maar makkelijk te volgen. Kwaliteit en service staan bij Immoland hoog in het vaandel. Hier werken wij dagelijks aan. Als u uw woning wilt verkopen, is het fijn dat u kunt rekenen op een ervaren makelaar. Immoland is een internetmakelaar en toch begeleiden wij onze klanten graag eigenhandig door het verkoopproces.

Vaste lage prijs

Het grootste voordeel van Immoland is onze vaste lage prijs. Hierdoor is het voor beide partijen bij de start van de samenwerking duidelijk wat er verwacht wordt en tegen welke prijs. U stelt zelf handmatig het verkooppakket samen, waarbij u bepaalt welke diensten wij voor u mogen doen en welke diensten u zelf verzorgt. Hierdoor staat u aan het einde van de dag niet voor verrassingen. Het bedrag dat u betaalt voor onze diensten, is aan het begin van de samenwerking al duidelijk voor beide partijen.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen per email of telefoon. Onze makelaar en marketingexperts zijn zes dagen per week bereikbaar.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze verkoopwijze? En neem voor een afspraak contact met ons op!

Bent u op zoek naar een internetmakelaar in Emmeloord?