Internetmakelaar Hilversum

Internetmakelaar Hilversum

Uw appartement in het winkelcentrum van Hilversum verkopen? Of bent u een koper op zoek naar een woning in de Havenstraatbuurt? Bij Immoland bent u aan het goede adres! Een huis of appartement koopt en/of verkoopt u succesvol bij ons dankzij onze unieke online strategie.

Aantrekkelijke presentatie

Immoland zorgt voor de beste online presentatie van uw woning. Op deze manier bevorderen wij het verkoopproces. Wanneer uw huis of appartement online optimaal zichtbaar en vindbaar is, ziet een zo groot mogelijke groep potentiële kopers uw woning. Dit in combinatie met een aantrekkelijke en volledige online presentatie staat garant voor een succesvolle verkoop.

Groot bereik

Immoland beschikt over een veelzijdig aanbod met diverse soorten woningen. Bent u op zoek naar een woning binnen Hilversum, of toch daarbuiten? Wij opereren landelijk, waardoor ons bereik groot is en ons aanbod uiteenlopend. Dus gaat u voor een appartement in het centrum van Almere of gaat uw hart sneller kloppen van een vrijstaand huis in Baarn? Bij Immoland vindt u uw volgende droomhuis.

Vast laag tarief

Wel zo prettig: een duidelijk tarief voor de dienstverlening van Immoland. Bij het invullen van de verkoopopdracht is het meteen duidelijk welk tarief u betaalt aan Immoland. De hoogte hiervan bepaalt u overigens zelf. Wanneer u besluit zelf een handje mee te helpen met de verkoop, betaalt u minder dan wanneer u de meeste taken aan Immoland toe-eigent. Benieuwd hoe dit in zijn werking gaat? Klik dan hier.

Nog niet overtuigd?

Internetmakelaar Immoland biedt u als koper of verkoper vele voordelen. Bent u benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bekijk onze verkoopwijze. Bij vragen kunt u van maandag tot en met zaterdag contact opnemen met de medewerkers op ons hoofdkantoor, of tijdens onze openingstijden langskomen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze verkoopwijze? En neem voor een afspraak contact met ons op!

Bent u op zoek naar een internetmakelaar in Hilversum?