Internetmakelaar Lelystad

Internetmakelaar Lelystad

Bent u op zoek naar een goedkope makelaar in Lelystad? Immoland verkoopt woningen in wijken als de Gondel, het Hollandse Hout of de Waterwijk. Wij zijn dé online makelaar die u helpt bij de verkoop van uw huis. Doordat wij landelijk operatief zijn, hebben wij een ontzettend groot bereik waardoor uw huis binnen een mum van tijd verkocht is.

Vast laag tarief

Bij Immoland bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten. De kosten van een traditionele makelaar worden berekend door middel van courtage, wat een percentage bovenop de verkoopprijs van uw woning is. Immoland hanteert een vast laag tarief, waardoor u aan het einde van de dag niet voor verassingen komt te staan. Dit bedrag is bij de start van de samenwerking al duidelijk voor beide partijen. Geniet u liever van extra service? Breid uw pakket handmatig uit en pas het geheel naar eigen wens aan.

Makkelijk, snel en online

De grootste voordelen van een internetmakelaar: onze werkzaamheden zijn overzichtelijk, maar vooral eenvoudig te begrijpen en snel uit te voeren. Vandaag uw huis in de verkoop zetten? Dat kan. Bij ons online makelaarsbureau hoeft u namelijk geen rekening te houden met wachttijd door de drukke agenda van de makelaar.

Wat is een internetmakelaar?

Een internetmakelaar is in feite hetzelfde als een traditionele makelaar, alleen biedt de internetmakelaar zijn diensten voornamelijk online aan. Zo is Immoland expert op gebied van de online verkoop en de presentatie van uw woning, wat vandaag de dag onmisbaar is in dit digitale tijdperk. Men stapt tegenwoordig niet meer een makelaarskantoor binnen wanneer hij of zij op zoek is naar een huis, men kijkt eerst online. Hier is namelijk het meest actuele en grootste aanbod beschikbaar. De enige verschillen tussen een internetmakelaar en een traditionele makelaar, zitten in de prijs en in de werkzaamheden.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze verkoopwijze? En neem voor een afspraak contact met ons op!

Bent u op zoek naar een internetmakelaar in Lelystad?