Internetmakelaar Urk

Internetmakelaar Urk

U wilt uw huis verkopen in Urk? Of u bent op zoek naar een huis in Urk in de kleinste gemeente van Nederland? Dit kan met de internetmakelaar Immoland. Immoland heeft een ruim aanbod van verschillende soorten huizen in Urk en door heel het land. Immoland garandeert u de beste online zichtbaarheid. Lees hier meer over Immoland de internetmakelaar.

Wat is een internetmakelaar?

Bij een internetmakelaar gaat de makelaar op zoek naar huizen voor u en regelt de zaken voornamelijk online. Het verschil tussen een internetmakelaar en een traditionele makelaar is dat een internetmakelaar niet zo als een traditionele makelaar mee gaat naar de bezichtigingen. De makelaar verkoopt huizen waar bij de eigenaar van het huis zelf de bezichtigingen doen. Bij een internetmakelaar heeft u zelf het meeste inbreng in tegenstelling tot een traditionele makelaar waarbij u niks hoeft te doen en weinig inbreng heeft. Immoland werkt graag met u samen om uw huis zo snel mogelijk te verkopen tegen een laag tarief.

Snelle service door onze internetmakelaar

Bij de internetmakelaar Immoland bent u gegarandeerd op snelle service. Bij het online makelaarsbureau hoeft u namelijk geen rekening te houden met een drukke agenda of lange wachttijden. Immoland is de enige internetmakelaar die echt een persoonlijke aanpak heeft.

Lage prijs

Bij Immoland kunt u duizenden euro’s besparen aan makelaarskosten. Bij Immoland betaalt u standaard een vast laag tarief. Ook bepaalt u zelf de prijs, want hoe meer u zelf doet hoe minder u hoeft te betalen. U stelt zelf handmatig het verkooppakket samen, waarbij u bepaalt welke diensten wij voor u doen en welke diensten u zelf verzorgd. Wilt u nog meer informatie? Neem dan contact met ons op of kom langs op ons hoofdkantoor in Almere. Onze makelaars en marketingexperts zijn zes dagen per week bereikbaar.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze verkoopwijze? En neem voor een afspraak contact met ons op!

Bent u op zoek naar een internetmakelaar in Urk?