Internetmakelaar Weesp

Internetmakelaar Weesp

U bent op zoek naar een makelaar voor de verkoop van uw huis of appartement, of voor de koop van uw nieuwe woning. Een makelaar eerlijke makelaardij die handelt in uw belangen, voor een eerlijke prijs. Internetmakelaar Immoland helpt u verder en is u graag van dienst bij de koop of verkoop van woningen.

Internetmakelaar Immoland

Anders dan de gewone makelaar, maar helemaal van deze tijd. Tegenwoordig doet men alles online. Van de boodschappen en shoppen voor kleding tot het bedienen van de lampen in de woonkamer. De makelaardij is een eeuwenoud beroep, waarom groeien wij niet mee met de digitale maatschappij? Immoland speelt in op de online aanvraag naar makelaars. Voor de kopers hebben wij een divers en veelzijdig aanbod van woningen. In Weesp, maar ook de rest van Nederland. Voor de verkopers zorgt ons team van specialisten door woningen online volledig te presenteren met optimale zoekvindbaarheid. Hierdoor zal de verkoop bespoedigd worden.

Vaste lage prijs

Het verkopen van uw huis of appartement kan een hoop kosten met zich meebrengen, met name bij een traditionele makelaar. Zij hanteren veelal een hoge courtage. Bij Immoland betaalt u een vooraf vastgesteld, laag bedrag voor onze diensten. U stelt zelf handmatig het verkooppakket samen, waarbij u bepaalt welke diensten wij voor u doen en welke diensten u zelf verzorgd. Zo kunt u makelaars van Immoland de bezichtigingen laten doen, maar u kunt het ook zelf. Hoe meer u zelf meehelpt, hoe lager het bedrag dat u betaalt. Immoland laat overigens alleen de leukste taken aan u over!

Online en ook offline

Immoland is een internetmakelaar en dus online. Toch begeleiden wij onze klanten graag eigenhandig door het verkoopproces. Daarom zijn wij dé internetmakelaar met persoonlijke aanpak. Heeft u vragen over het verkoopproces, het verkooppakket of iets heel anders? Onze medewerkers zijn van maandag tot zaterdag telefonisch bereikbaar. Daarnaast bent u ook welkom voor een bezoek aan ons hoofdkantoor in Almere, waar onze medewerkers u graag verder helpen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze verkoopwijze? En neem voor een afspraak contact met ons op!

Bent u op zoek naar een internetmakelaar in Weesp?