IMMOLAND; dé online makelaar!

Immoland is een internetmakelaar, gespecialiseerd in de online verkoop van bestaande woningen door heel Nederland. Om het verkoopproces te bespoedigen, maakt ons team een volledig uitgebreid en een aantrekkelijke online presentatie van uw woning. Onze experts zorgen ervoor dat uw woning online optimaal gepresenteerd en vindbaar is. Wij concentreren ons als specialisten op de opdrachten die aan ons zijn toevertrouwd.

Immoland: een win-win situatie voor alle partijen!

Vast laag tarief

Verkoop uw huis of appartement voor een vast laag tarief bij Immoland. Door zelf mee te helpen, bespaart u duizenden euro’s courtage. Het zelf verkopen van uw woning bij Immoland is dus altijd voordeliger dan bij de traditionele makelaar. Een laag tarief voor u, tijdbesparing voor de makelaar. Een win-win situatie!

Verkoopproces

Internetmakelaar Immoland begeleidt u bij het eigenhandig verkopen van uw huis of appartement. Zo helpen wij bij onder andere het aanmelden en de presentatie van uw huis, afspraakbegeleiding en bij de onderhandeling. Zo blijven de leukste taken voor u over: de bezichtigingen en het schrijven van de verkooptekst.

NVM

Immoland is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Hierdoor bent u verzekerd van betrouwbaar, deskundig advies van hoogwaardige kwaliteit. Door te kiezen voor de Immoland NVM-makelaar, kiest u voor zekerheid. Wanneer u een klacht of geschil heeft met de NVM-makelaar, kunt u namelijk bij de NVM terecht. Daarnaast is het mogelijk uw woning aan te melden voor de succesvolle, landelijke NVM Open Huizen Routes.

Online stappenplan

Zelf uw huis of appartement verkopen voor een vaste lage verkoopprijs? Binnen vijftien minuten is uw gepersonaliseerde pakket samengesteld, klaar voor het verkoopproces! Via het online stappenplan stelt u gemakkelijk een compleet verkooppakket samen, geheel naar eigen wens. Door middel van zes eenvoudige stappen bepaalt u wat inbegrepen zit en wat u wel of niet zelf zal gaan doen.

team immoland

Ons team

Arie van der Lee

Arie van der Lee

Eigenaar en NVM makelaar
Dennis Teinveld

Dennis Teinveld

NVM Makelaar
Elly Oudhoff

Elly Oudhoff

Hoofd binnendienst