WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Op deze vraag zal de Immoland NVM-makelaar-taxateur u antwoord geven. De taxateur bezoekt persoonlijk uw woning en geeft aan de hand van een rapport advies over de marktwaarde van uw huis of appartement.

IN WELKE STEDEN IS IMMOLAND ACTIEF?

Immoland is een landelijke makelaar en daarom actief in alle Nederlandse gemeentes. Ons hoofdkantoor is centraal gevestigd in Almere, maar wij opereren in alle dorpen en steden over heel Nederland.

WAAROM MOET IK VOORAF BETALEN?

Bij Immoland betaalt u vooraf de kosten van de verkoop van uw huis of appartement. Immoland hanteert een vast laag bedrag voor elke prijsklasse en voor dit bedrag begeleiden wij u tot aan de overdracht van uw woning. In tegenstelling tot de traditionele makelaar, waar u courtage betaald; een percentage van de verkoopprijs. Dit percentage weet u pas wanneer uw huis verkocht is, omdat de verkoopprijs dan pas vastligt.

WANNEER KOMT DE IMMOLAND NVM-MAKELAAR-TAXATEUR LANGS?

Nadat u de verkoopopdracht via het online stappenplan heeft doorgegeven, neemt de Immoland NVM-makelaar-taxateur zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Het bezoek bij u thuis zal ongeveer 45 minuten duren en hierbij moet u zelf aanwezig zijn. Het rapport wordt na het bezoek zo spoedig mogelijk opgemaakt.

HOE SCHRIJF IK EEN AANTREKKELIJKE VERKOOPTEKST?

Een aantrekkelijke verkooptekst heeft een duidelijke opbouw. Start daarom met een openingsalinea waarin u de hoogtepunten van uw huis of appartement beschrijft. Schrijf vervolgens een alinea per verdieping van uw huis. Tot slot beschrijft u in de bijzonderheden van het huis.

HOE ZORG IK VOOR EEN SUCCESVOLLE BEZICHTIGING?

Een goede eerste indruk is belangrijk. Zorg daarom dat uw huis goed opgeruimd is, zodat het rust uitstraalt. Daarnaast kent u als verkoper de voor- en nadelen van uw huis en de buurt het best, daarmee heeft u al een streepje voor.

WAT IS DE NVM?

De afkorting NVM staat voor Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. De NVM vormt een netwerk van kwalitatieve en deskundige makelaars. NVM-Makelaars voldoen aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Wanneer een makelaardij bij de NVM is aangesloten, bent u dus verzekerd van betrouwbaar, deskundig advies van hoogwaardige kwaliteit.