Baden Powellweg 12A – Amsterdam

€ 440.000,- k.k.
Verkocht

Baden Powellweg 12A – Amsterdam

2006
96 m2
4 kamers
3 slaapkamers

WILT U BEZICHTIGEN? Vraag een bezichtiging aan via Funda, telefonisch wordt er niet ingepland. Aanvragen worden gebeld op basis van volgorde binnenkomst. Bij veel aanvragen kan het zijn dat er geen mogelijkheid meer is om een bezichtiging in te plannen. U wordt dan op de reservelijst geplaatst voor het geval iemand een afspraak annuleert.

WANT TO VIEW? Please request a viewing by Funda, we do not schedule by phone. Requests are called based on the order of receipt. By many requests, it may be that it is not possible to schedule a viewing. You will be put on a reserve list in case someone cancels an appointment.

Deze ruime woning wordt aangeboden met een Bieden vanaf prijs van € 440.000,- k.k

Op de eerste verdieping gelegen ruim 4 kamer appartement!! Echt een aanrader voor iemand die op zoek is naar een appartement wat net even wat groter is in verband met kinderen of om thuis te kunnen werken. Er is een zonnig gelegen loggia aanwezig met vrij uitzicht op groen en een levendige woonomgeving.

Het appartementencomplex genaamd “Hof van Osdorp” is gebouwd in 2006. Het complex is voorzien van bergingen in de kelderruimte, trappenhuis, lift en een mooie entree bij binnenkomst aan de voorzijde en aan de achterzijde een groen plantsoen met speelvoorzieningen voor kinderen. De bewoners kunnen gebruik maken van deze binnentuin.

De locatie is ideaal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, winkels en scholen. De tram is op korte loopafstand te bereiken en u bent binnen twintig minuten in het hartje van Amsterdam. Tevens bent u met de auto binnen enkele minuten op de A10, A4, A5 en de A9.

Indeling:
Aankomst op de 1e verdieping. Ruime hal met toegang tot diverse vertrekken zoals 2 slaapkamers aan de voorzijde, inpandige berging, aparte toiletruimte, badkamerruimte, meterkast en toegang naar een 3e slaapkamer aan de achterzijde en de tevens aan de achterzijde gelegen woonkamer met open keuken.

De inpandige berging is een handige bergruimte waar ook de aansluiting aanwezig is van de wasmachine, de opstelling van de cv installatie (Intergas HR-combiketel uit 2018) en de ventilatie voorziening bestaande uit een warmte-terug-win (WTU) installatie. Dit systeem ventileert het appartement waarbij de warme lucht weer wordt hergebruikt zodat u minder hoeft te stoken en toch kunt genieten van een gezond binnenklimaat.

Het toilet is apart en voorzien van een vrij-hangend toilet en een fontein. De badkamerruimte is voorzien van een extra breed wastafelmeubel, handdoek radiator en een hele ruime inloopdouche met glazen wand.

De woonkamer is gelegen aan de achterzijde. U kunt vanuit de woonkamer doorlopen naar de loggia (overdekt balkon) wat afsluitbaar is door middel van aluminium schuiframen.

De open keuken is voorzien van 2 recht opgestelde keukenblokken met ingebouwde apparatuur waaronder: koelkast, vriezer, vaatwasser, afzuigkap (motor loos) en een extra breed gasfornuis met 5 gaspitten en een brede hete luchtoven.

Het gehele appartement is netjes onderhouden en keurig afgewerkt en zo te betrekken.

Eigendomssituatie:
Het appartementencomplex ligt op een stuk grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van dit appartement aan de gemeente dient te betalen is voor vijftig jaren vooruitbetaald (tot en met 30-09-2054). Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurend erfpacht 2000 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam of u nog een aanvraag kunt doen om eeuwigdurende erfpacht aan te vragen.

Vereniging van Eigenaren:
Het betreft een appartementsrecht binnen een gezonde en actieve vereniging van eigenaren. Men betaalt maandelijks servicekosten aan de Vereniging. De maandelijkse servicekosten bedragen € 141,70. Dit bedrag is voor het onderhoud van het appartementencomplex en inclusief de opstalverzekering.

Oplevering in overleg

Disclaimer:
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bijzonderheden

Volledig geïsoleerd
HR glas
Geen tuin
Geen garage

Contact