Botterweg 57 – Diemen

Prijs op aanvraag
Verhuurd

Botterweg 57 – Diemen

1994
87 m2
3 kamers
2 slaapkamers

Het appartement maakt deel uit van een goed onderhouden en kleinschalig complex direct gelegen bij het buurtwinkelcentrum “Gruttoplein” (met o.a. Jumbo, warme bakker, slager, etc.) en nabij diverse voorzieningen zoals scholen.

Indien u NIET voldoet aan de inkomenseisen is het niet mogelijk de woning te huren.

De eisen zijn als volgt:
• Bij één inkomen wordt er een inkomensnorm gehanteerd waarbij uw bruto maandinkomen (incl. vakantiegeld) minimaal gelijk dient te zijn aan 3,5 – 4 maal de huurprijs. Bij tweeverdieners geldt een andere inkomensnorm. Het tweede inkomen wordt in de meeste gevallen voor de helft meegenomen.
• Verhuur geschiedt uitsluitend aan natuurlijke personen (niet aan bedrijven).
• Appartement is gestoffeerd en gemeubileerd.
• Minimaal 2 maanden borg.

De verhuurder behoudt zich het recht voor om potentiële gegadigden (zonder opgave van redenen) te weigeren.

In de nabije omgeving van het complex bevinden zich op loop- en fietsafstand diverse natuurgebieden, waaronder wandel/-en recreatiegebied Overdiemen, Diemerbos en het Diemerpark. Verschillende uitvalswegen als de A1, A9 en Ring A10 zijn goed bereikbaar en voor het complex is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Ook het openbaar vervoer (bus, trein) bevinden zich op een steenworp afstand. Verder kenmerkt de woonwijk zich door zijn kindvriendelijke karakter met diverse basisscholen en groene omgeving.

Het appartement is keurig afgewerkt met o.a. een fraaie laminaatvloer, gespoten wanden en een nette keuken. Het appartement is opvallend licht.

Indeling:
Entree, hal met toegang tot de diverse vertrekken, 2 goed bemeten (slaap)kamers waarvan de ruime slaapkamer toegang heeft tot het balkon met vrij uitzicht over het winkelcentrum. Separaat toilet met fontein, ruime badkamer v.v. ligbad/douche en wasmachineaansluiting, lichte en riante woonkamer met aansluitend de nette keuken welke is v.v. diverse inbouwapparatuur o.a. een vaatwasser, 4-pits gasplaat, koelvriescombinatie, magnetron, natuurstenen en aanrechtblad. Verder biedt de keuken toegang tot de bijkeuken. Ten slotte bevindt zich een eigen berging in de onderbouw.

Disclaimer:
Alhoewel zorgvuldig samengesteld, kunnen er aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Wij staan dan ook niet in voor de juistheid en volledigheid van de getoonde gegevens.

Bijzonderheden

Volledig geïsoleerd
Geen tuin
Geen garage

Contact