Gersthove 6 – Diemen

€ 535.000,- k.k.
Beschikbaar

Gersthove 6 – Diemen

1978
102 m2
5 kamers
3 slaapkamers

WILT U BEZICHTIGEN? Vraag een bezichtiging aan via Funda, telefonisch wordt er niet ingepland. Aanvragen worden gebeld op basis van volgorde binnenkomst. Bij veel aanvragen kan het zijn dat er geen mogelijkheid meer is om een bezichtiging in te plannen. U wordt dan op de reservelijst geplaatst voor het geval iemand een afspraak annuleert.

WANT TO VIEW? Please request a viewing by Funda, we do not schedule by phone. Requests are called based on the order of receipt. By many requests, it may be that it is not possible to schedule a viewing. You will be put on a reserve list in case someone cancels an appointment.

De woning wordt aangeboden met een Bieden Vanaf Prijs van € 535.000,- k.k.

In een ruim opgezette en groene woonwijk in Diemen-Zuid gelegen 4-kamer eengezinswoning met tuin en eigen parkeerplaats voor de deur!

De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk welke zich bevindt in Diemen-Zuid. De wijk is bij uitstek geschikt voor jonge gezinnen: de kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de wijk, er is veel groen, diverse speeltuintjes en de straat is autoluw. Op loopafstand bevindt zich het winkelcentrum Kruidenhof voor de dagelijkse boodschappen en de aansluiting op de uitvalswegen A1, A2 en A10 is perfect. Voor het openbaar vervoer bevindt zich aan het begin van de woonwijk het trein- en metrostation Diemen-Zuid. Ook diverse busverbindingen zult u hier aantreffen. Diverse basisscholen zijn aanwezig in de directe omgeving.

Indeling: hal met meterkast, toegang tot de woonkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de keuken. Vanuit de keuken is er toegang tot de aangebouwde stenen berging aan de voorzijde. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde. De woonkamer is voorzien van een tuindeur. Tussen de woonkamer en keuken is een hal aanwezig met toilet en trapopgang.
De achtertuin is gelegen op het zuidwesten. De tuin is aangelegd met bestrating, schuttingen en een kleine stenen berging.

1e verdieping: overloop met toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting. Vanuit de slaapkamer aan de achterzijde is er toegang tot het ruime dakterras.

2e verdieping: overloop met cv ketel, toegang tot de 3e slaapkamer

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1978
• Gebruiksoppervlakte wonen ca. 102 m2
• Eigen grond
• Groene, rustige en kindvriendelijke woonomgeving
• Diverse clausules van toepassing
• Vaste project notaris: Uitgeester Notariaat
• Oplevering in overleg, kan snel

Disclaimer:
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bijzonderheden

Dakisolatie
Muurisolatie
Vloerisolatie
Achtertuin
Voortuin
Geen garage

Contact