Kleefkruid 2 – Diemen

€ 400.000,- k.k.
Verkocht

Kleefkruid 2 – Diemen

1982
110 m2
4 kamers
3 slaapkamers

De woning wordt aangeboden met een Bieden Vanaf Prijs van € 400.000,- k.k.

In een ruim opgezette en groene woonwijk in Diemen gelegen ruime 4-kamer (voorheen 5 kamer) hoek eengezinswoning met tuin en eigen parkeerplaats voor de deur!

De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk welke zich bevindt in Diemen-Zuid. De wijk is bij uitstek geschikt voor jonge gezinnen: de kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de wijk, er is veel groen, diverse speeltuintjes en de straat is autoluw. Op loopafstand bevindt zich het winkelcentrum Kruidenhof voor de dagelijkse boodschappen en de aansluiting op de uitvalswegen A1, A2 en A10 is perfect. Voor het openbaar vervoer bevindt zich aan het begin van de woonwijk het trein- en metrostation Diemen-Zuid. Ook diverse busverbindingen zult u hier aantreffen. Diverse basisscholen zijn aanwezig in de directe omgeving.

Indeling:
Op de begane grond bevindt zich de entree/hal met meterkast en toilet met fontein. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de keuken. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok met afzuigkap. De royale, lichte woonkamer is gelegen aan de tuinzijde en voorzien van een trapkast. Middels de tuindeur is er toegang tot de tuin, welke is gelegen op het noordwesten.

Via een vaste trap is de eerste verdieping te bereiken. Op deze verdieping bevinden zich 2 goed bemeten slaapkamers (voorheen 3 slaapkamers) en de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en voorzien een ligbad, toilet en een wastafel.

De trapopgang naar de tweede verdieping brengt u naar de zolder. Hier bevinden zich de CV-ketel en de mechanische ventilatie box. Verder is er voldoende bergruimte en via de voorzolder is de vierde slaapkamer te bereiken.

Bijzonderheden:

• Bouwjaar 1982
• Woonoppervlakte ca. 110 m2
• Perceeloppervlakte 139 m2
• Eigen grond
• Stenen berging met elektra
• Groene, rustige en kindvriendelijke woonomgeving
• Diverse clausules van toepassing
• Vaste project notaris: Uitgeester Notariaat
• Oplevering in overleg, kan snel

Disclaimer:
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bijzonderheden

Dakisolatie
Muurisolatie
Vloerisolatie
Dubbelglas
Achtertuin
Voortuin
Geen garage

Contact