Kruidenommegang 40 – Duivendrecht

€ 325.000,- k.k.
Verkocht

Kruidenommegang 40 – Duivendrecht

1975
78 m2
3 kamers
2 slaapkamers

WANT TO VIEW? Please request a viewing by Funda, we do not schedule by phone. Requests are called based on the order of receipt. By many requests, it may be that is is not possible to schedule a viewing. You will be put on a reserve list in case someone cancels an appointment.

WILT U BEZICHTIGEN? Vraag een bezichtiging aan via Funda, telefonisch wordt er niet ingepland. Aanvragen worden gebeld op basis van volgorde binnenkomst. Bij veel aanvragen kan het zijn dat er geen mogelijkheid meer is om een bezichtiging in te plannen. U wordt dan op de reservelijst geplaatst voor het geval iemand een afspraak annuleert.

Het appartement wordt aangeboden met een Bieden Vanaf prijs van € 325.000,- k.k.

Ruim en zeer licht 3 kamer (HOEK) appartement van circa 78 m2 met een eigen berging én twee gemeenschappelijke fietsenbergingen in een kleinschalig appartementencomplex.

Dit complex (eigen grond) is centraal en mooi gelegen met diverse openbaar vervoermogelijkheden zoals de (metro)stations van Duivendrecht, Diemen-Zuid en de Van der Madeweg binnen loop/of fietsafstand. Verschillende scholen en sportaccommodaties zijn dicht bij het appartement gelegen. Ook prima ligging ten opzichte van de wegen rond Amsterdam. Goede winkelvoorzieningen in de nabijheid en twee grote winkelcentra in Zuid Oost op korte afstand, zoals het Arena gebied met het Johan Cruyff stadion, de Ziggo Dome en Pathé theater. Het gezellige kleinschalige winkelcentrum van Duivendrecht met winkels en belangrijke voorzieningen is eveneens op loop-/fietsafstand.

Indeling: Op begane grond is het complex toegankelijk via bellentableau, centrale hal en lift of trapopgang.

Appartement: ruime hal met toegang tot alle vertrekken in het appartement. De woonkamer is ca. 35 m2 inclusief keuken, voorzien van licht laminaat en geeft middels een deur toegang tot het terras.
De half open keuken is aan beide zijde voorzien van een eenvoudig keukenblok met onder- en 4 bovenkasten. Doordat dit een hoek appartement betreft heeft u tevens een extra raam in de keuken.

De slaapkamer aan de achterzijde meet ca. 12 m2 en de slaapkamer aan de voorzijde is ca. 7,5 m2.

De badkamer is betegeld in lichte kleurstelling en beschikt over een radiator, bad, douche(in bad) en wastafel. Verder heeft men de beschikking over een separaat toilet en een inpandige berging.

Ten slotte bevinden zich nog een separate berging (voorzien van elektra) én twee gemeenschappelijke fietsenbergingen in de onderbouw van dit kleinschalig appartementencomplex.

De VvE bijdrage voor dit appartement bedraagt € 257,00 per maand (excl. voorschot stookkosten € 121,74 per maand).
Het appartementencomplex is voorzien van blokverwarming (met meters) en centrale voorziening van warm water.

Een appartement op een prima locatie en geheel af te werken naar uw eigen smaak.

Bijzonderheden:

– EIGEN GROND
– Bouwjaar 1975
– Voormalige huurwoning, vaste project notaris van toepassing (Uitgeester Notariaat)
– Op loopafstand van diverse voorzieningen
– parkeren direct bij het gebouw (blauwe zone)
– professioneel beheerde VvE, Hoekstra Vastgoedbeheer
– jaarrekening 2020 beschikbaar in november 2021
– Diverse clausules van toepassing
– Aanvaarding kan desgewenst snel

Disclaimer:
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bijzonderheden

Volledig geïsoleerd
Geen tuin
Geen garage

Contact