Kruidenommegang 54 – Duivendrecht

€ 340.000,- k.k.
Verkocht

Kruidenommegang 54 – Duivendrecht

1975
80 m2
3 kamers
2 slaapkamers

Het appartement wordt aangeboden met een VRAAGPRIJS van € 340.000,- k.k.

Het betreft een 3 kamer appartement van circa 80 m2 op de 4e en bovenste verdieping met eigen berging op de begane grond én twee gemeenschappelijke fietsenbergingen in een kleinschalig appartementencomplex.

Dit complex (eigen grond) is centraal en mooi gelegen met diverse openbaar vervoermogelijkheden zoals de (metro)stations van Duivendrecht, Diemen-Zuid en de Van der Madeweg binnen loop/of fietsafstand. Verschillende scholen en sportaccommodaties zijn dicht bij het appartement gelegen. Ook prima ligging ten opzichte van de wegen rond Amsterdam. Goede winkelvoorzieningen in de nabijheid en twee grote winkelcentra in Zuid Oost op korte afstand, zoals het Arena gebied met het Johan Cruyff stadion, de Ziggo Dome en Pathé theater. Het gezellige kleinschalige winkelcentrum van Duivendrecht met winkels en belangrijke voorzieningen is eveneens op loop-/fietsafstand.

Indeling: Op begane grond is het complex toegankelijk via bellentableau, centrale hal en lift of trapopgang.

Appartement: ruime hal met toegang tot alle vertrekken in het appartement.
De woonkamer is ca. 33 m2 inclusief keuken en heeft middels een deur toegang tot het balkon. De open keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok met 4 onder- en 5 bovenkasten. Doordat dit een hoek appartement betreft heeft u tevens een extra raam in de keuken.

Er zijn 2 slaapkamers aanwezig. De badkamer beschikt over licht tegelwerk tot plafond, ligbad-douchecombinatie, wastafel en een wasmachineaansluiting. Verder heeft men de beschikking over een separaat toilet en een inpandige berging. Tenslotte bevindt er zich nog een separate berging in de onderbouw.

De bijdrage voor de VvE voor dit appartement bedraagt € 257,36 per maand (bijdrage 2022, excl. stookkosten). Het appartementencomplex is voorzien van blokverwarming met per appartement een verbruiksmeter voor warmte en warm water.

Bijzonderheden:
– Het gebouw is in 1975 gebouwd, parkeren direct bij het gebouw (blauwe zone)
– Voormalige huurwoning, vaste project notaris van toepassing (Uitgeester Notariaat)
– Eigen grond
– Bovenste verdieping (4e)
– Op loopafstand van diverse voorzieningen
– Diverse clausules van toepassing
– Aanvaarding kan snel

Disclaimer:
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bijzonderheden

Dubbelglas
Geen tuin
Geen garage

Contact