Kruidenpoort 13 – Duivendrecht

€ 260.000,- k.k.
Verkocht

Kruidenpoort 13 – Duivendrecht

1975
65 m2
2 kamers
1 slaapkamers

Het appartement wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs € 260.000,- k.k.

In een kleinschalig appartementencomplex in Duivendrecht bevindt zich dit royaal opgezette 2-kamer appartement van ca. 65 m2 met balkon en een berging op de begane grond. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping met balkon gesitueerd op het oosten.

Dit complex (eigen grond) is centraal en mooi gelegen met diverse openbaar vervoermogelijkheden zoals de (metro)stations van Duivendrecht, Diemen-Zuid en de Van der Madeweg binnen loop/of fietsafstand. Verschillende scholen en sportaccommodaties zijn dicht bij het appartement gelegen. Ook prima ligging ten opzichte van de wegen rond Amsterdam. Goede winkelvoorzieningen in de nabijheid en twee grote winkelcentra in Zuid Oost op korte afstand, zoals het Arena gebied met het Johan Cruyff stadion, de Ziggo Dome en Pathé theater. Het gezellige kleinschalige winkelcentrum van Duivendrecht met winkels en belangrijke voorzieningen is eveneens op loop-/fietsafstand.

Indeling: Op begane grond is het complex toegankelijk via bellentableau, centrale hal en lift of trapopgang.

Appartement: ruime hal met toegang tot alle vertrekken in het appartement.
De woonkamer is 33 m2 inclusief keuken en heeft middels een deur toegang tot het terras. De open keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok.

De slaapkamer meet ca. 13 m2. De badkamer is neutraal wit betegeld en beschikt over een ligbad en wastafel. Verder heeft men de beschikking over een separaat toilet en een ruime inpandige berging.
Ten slotte bevinden zich nog een separate berging én twee gemeenschappelijke fietsenbergingen in de onderbouw van dit kleinschalig appartementencomplex.

De bijdrage voor de VvE voor dit appartement in 2020 bedraagt € 213,82 per maand (excl.stookkosten). Het appartementencomplex is voorzien van blokverwarming met per appartement een verbruiksmeter voor warmte en warm water.

Een appartement op een prima locatie, eventueel af te werken naar uw eigen smaak.

Bijzonderheden:
– Het gebouw is in 1975 gebouwd, parkeren direct bij het gebouw (blauwe zone)
– Voormalige huurwoning, vaste project notaris van toepassing (Uitgeester Notariaat)
– Eigen grond
– Op loopafstand van diverse voorzieningen
– Diverse clausules van toepassing
– Aanvaarding kan snel

Bijzonderheden

Dakisolatie
Muurisolatie
Vloerisolatie
Dubbelglas
Geen tuin
Geen garage

Contact