Kruidenpoort 9 – Duivendrecht

€ 275.000,- k.k.
Verkocht

Kruidenpoort 9 – Duivendrecht

1975
75 m2
3 kamers
2 slaapkamers

Het appartement wordt aangeboden met een Bieden Vanaf Prijs € 275.000,- k.k.

Het betreft een 3 kamer appartement van circa 75 m2 op de 1e verdieping met eigen berging op de begane grond én twee gemeenschappelijke fietsenbergingen in een kleinschalig appartementencomplex..

Dit complex (eigen grond) is centraal en mooi gelegen met diverse openbaar vervoermogelijkheden zoals de (metro)stations van Duivendrecht, Diemen-Zuid en de Van der Madeweg binnen loop/of fietsafstand. Verschillende scholen en sportaccommodaties zijn dicht bij het appartement gelegen. Ook prima ligging ten opzichte van de wegen rond Amsterdam. Goede winkelvoorzieningen in de nabijheid en twee grote winkelcentra in Zuid Oost op korte afstand, zoals het Arena gebied met het Johan Cruyff stadion, de Ziggo Dome en Pathé theater. Het gezellige kleinschalige winkelcentrum van Duivendrecht met winkels en belangrijke voorzieningen is eveneens op loop-/fietsafstand.

Indeling: Op begane grond is het complex toegankelijk via bellentableau, centrale hal en lift of trapopgang.

Appartement: ruime hal met toegang tot alle vertrekken in het appartement.
De woonkamer is 33 m2 inclusief keuken en heeft middels een deur toegang tot het balkon. De half open keuken is voorzien van een recht keukenblok met een afscheiding naar de woonkamer d.m.v. kasten.

Er zijn 2 slaapkamers aanwezig. De badkamer beschikt over licht tegelwerk tot plafond, ligbad-douchecombinatie, wastafel en een wasmachineaansluiting. Verder heeft men de beschikking over een separaat toilet en een inpandige berging. Tenslotte bevindt er zich nog een separate berging in de onderbouw.

De bijdrage voor de VvE voor dit appartement bedraagt € 249,46 per maand excl. stookkosten. Het appartementencomplex is voorzien van blokverwarming met per appartement een verbruiksmeter voor warmte en warm water.

Bijzonderheden:
– Het gebouw is in 1975 gebouwd, parkeren direct bij het gebouw (blauwe zone)
– Voormalige huurwoning, vaste project notaris van toepassing (Uitgeester Notariaat)
– Eigen grond
– Op loopafstand van diverse voorzieningen
– Diverse clausules van toepassing
– Aanvaarding kan snel

Een appartement op een prima locatie, eventueel af te werken naar uw eigen smaak.

Bijzonderheden

Gedeeltelijk dubbelglas
Geen tuin
Geen garage

Contact