Parnassiaveld 27 – Duivendrecht

€ 275.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Parnassiaveld 27 – Duivendrecht

1975
75 m2
3 kamers
2 slaapkamers

LET OP:
Vanwege de zeer scherpe prijsstelling is er door enorme belangstelling geen mogelijkheid meer om de woning te bezichtigen. Reservelijst aanmeldingen helaas alleen nog mogelijk via Funda bezichtigingsaanvragen.
De biedingsprocedure zal door middel van een inschrijving gaan plaatsvinden.

Het appartement wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs € 275.000,- k.k.

Wat een fantastisch uitzicht!! Dit 3 kamer appartement van circa 75 m2 heeft een prachtig uitzicht. Gelegen op de 4e verdieping met eigen berging én twee gemeenschappelijke fietsenbergingen op de begane grond in een kleinschalig appartementencomplex.

Dit complex (eigen grond) is centraal en mooi gelegen met diverse openbaar vervoermogelijkheden zoals de (metro)stations van Duivendrecht, Diemen-Zuid en de Van der Madeweg binnen loop/of fietsafstand. Verschillende scholen en sportaccommodaties zijn dicht bij het appartement gelegen. Ook prima ligging ten opzichte van de wegen rond Amsterdam. Goede winkelvoorzieningen in de nabijheid en twee grote winkelcentra in Zuid Oost op korte afstand, zoals het Arena gebied met het Johan Cruyff stadion, de Ziggo Dome en Pathé theater. Het gezellige kleinschalige winkelcentrum van Duivendrecht met winkels en belangrijke voorzieningen is eveneens op loop-/fietsafstand.

Indeling: Op begane grond de gezamenlijke entree met automatische deuren en intercom, brievenbussen, videofoon, lift, trappenhuis en toegang tot de berging.

Appartement: vanuit de ruime hal zijn alle vertrekken van het appartement bereikbaar: de beide slaapkamers, de woonkamer, de badkamer, het separate toilet en de berg- en wasruimte. Door de hoge raampartijen in de woonkamer is er veel lichtinval en vrij uitzicht. De woonkamer is ca. 33 m2 inclusief keuken en heeft middels een deur toegang tot het balkon. De open keuken is voorzien van een eenvoudig recht keukenblok.

Het appartement beschikt over 2 slaapkamers van respectievelijk 13 m² en 8 m², waarvan de hoofdslaapkamer aan de balkonzijde ligt. De badkamer beschikt over licht tegelwerk tot plafond, ligbad-douchecombinatie, wastafel en een wasmachineaansluiting. Verder heeft men de beschikking over een separaat toilet en een inpandige berging. Tenslotte bevindt er zich nog een separate berging in de onderbouw.

De bijdrage voor de VvE voor dit appartement bedraagt € 252,85 per maand (bijdrage 2021, excl. voorschot stookkosten € 119,19). Het appartementencomplex is voorzien van blokverwarming met per appartement een verbruiksmeter voor warmte en warm water.

Bijzonderheden:
– Het gebouw is in 1975 gebouwd, parkeren direct bij het gebouw (blauwe zone)
– Voormalige huurwoning, vaste project notaris van toepassing (Uitgeester Notariaat)
– Eigen grond
– Op loopafstand van diverse voorzieningen
– Diverse clausules van toepassing
– Aanvaarding kan snel

Een appartement op een prima locatie met een fantastische uitzicht en geheel af te werken naar uw eigen smaak.

Disclaimer:
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bijzonderheden

Gedeeltelijk dubbelglas
Geen tuin
Geen garage

Contact