Pauwoog 64 – Zeewolde

€ 210.000,- k.k.
Verkocht

Pauwoog 64 – Zeewolde

1991
100 m2
5 kamers
3 slaapkamers

WILT U BEZICHTIGEN? Vraag een bezichtiging aan via Funda, telefonisch wordt er niet ingepland. Aanvragen worden gebeld op basis van volgorde binnenkomst. Bij veel aanvragen kan het zijn dat er geen mogelijkheid meer is om een bezichtiging in te plannen. U wordt dan op de reservelijst geplaatst voor het geval iemand een afspraak annuleert.

WANT TO VIEW? Please request a viewing by Funda, we do not schedule by phone. Requests are called based on the order of receipt. By many requests, it may be that it is not possible to schedule a viewing. You will be put on a reserve list in case someone cancels an appointment.

De gestelde vraagprijs betreft een “bieden vanaf prijs”. Biedingen vanaf € 210.000,- k.k. (exclusief grond) zullen door verkoper in behandeling genomen worden.

ATTENTION: This house is for sale with ground lease with a Startingprice of € 210.000,- k.k.

Royale KWADRANTWONING gelegen in het geliefde Zeewolde-Zuid, op korte afstand van het bos en het strand. De woning beschikt over DRIE SLAAPKAMERS, parkeerplaats op eigen terrein en een tuin op het zuiden. Diverse basisscholen, het centrum en de uitvalswegen naar Amersfoort en Nijkerk zijn in directe nabijheid gelegen.

Indeling:

Begane grond:
Middels de tuin is de entree te bereiken. De entree geeft toegang tot de hal, de toiletruimte, de meterkast en de woonkamer. De woonkamer kijkt uit over de voorzijde van de woning. De keuken, in L-vorm en lichte kleurstelling is voorzien van een 6-pits gasfornuis, vaatwasser en koelkast. De ruimte biedt voldoende plaats voor een eethoek. De begane grond is voorzien van een plavuizenvloer, in de woonkamer is de trapopgang naar de verdieping gelegen.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. Nuttige ruimtes door rechte gevels(zie plattegrond). Badkamer voorzien van vrijhangend toilet, designradiator, wastafelmeubel en douchecabine.

Tweede verdieping:
Zolderverdieping met de aansluiting voor de wasmachine en de droger en een vaste kast met Cv-ketel opstelling(verouderd). De verdieping beschikt over bergruimte achter de knieschotten en de toegang naar de bergzolder, middels vlizotrap bereikbaar. Deze zolderruimte kan ingericht worden als extra slaapkamer/hobbyruimte/werkruimte.

Tuin:
Tuin aan voor en zijkant, eenvoudige afwerking en gunstig gelegen ten opzichte van de zon. De tuin beschikt tevens over een berging en parkeer gelegenheid.
Bijzonderheden:
– Erfpachtcanon bedraagt circa € 200,- per maand bij bieden vanaf prijs € 210.000,-. Op verzoek kan de erfpacht worden afgekocht, bij afkoping zal bieden vanaf prijs verhoogd worden naar € 285.000,-

Disclaimer:
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bijzonderheden

Dakisolatie
Muurisolatie
Vloerisolatie
Dubbelglas
Volledig geïsoleerd
Voortuin
Zijtuin
Parkeerplaats
Geen garage

Contact