Poolzeestraat 6 – Lelystad

€ 240.000,- k.k.
Beschikbaar

Poolzeestraat 6 – Lelystad

1983
109 m2
4 kamers
3 slaapkamers

De woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs van € 240.000,- k.k.

Deze ruime 4-kamer eengezinswoning ligt zeer centraal in een rustige woonwijk tegen het centrum van Lelystad aan. Het station, winkels, scholen zijn op korte afstand bereikbaar. Met de auto bent u snel op de uitvalswegen richting Almere/ Amsterdam/ Utrecht.

Indeling: entree, hal, toilet en toegang tot de keuken aan straatzijde met een scheidingswand tussen keuken en woonkamer. Ruime woonkamer met open trap en toegang tot de achtertuin middels een loopdeur. De achtertuin heeft een stenen berging en is gunstig op de zon gesitueerd (zuiden).

Eerste verdieping: overloop en toegang tot drie ruime slaapkamers. Twee kamers aan tuinzijde, de derde naast de badkamer aan straatkant. De badkamer bevindt zich ook op deze verdieping. Deze is geheel betegeld en voorzien van een douchegelegenheid in het kunststof duo-bad, geen toilet, wastafelmeubel en design-radiator. Rechte voor-en achtergevel tot zoldervloer.

Tweede verdieping: via een afgesloten trapopgang komt u op de tweede verdieping. Standaard ruimte met wasmachine-aansluiting, cv-ketel een hoge nok (3,3 meter hoog). Hier zijn nog een of twee kamers te realiseren. De zolder heeft een schuin dak.

Let op: deze woning dient gerenoveerd te worden over 3 verdiepingen waarbij tevens installatiewerk noodzakelijk zal zijn.

Aanvaarding: in overleg, kan snel

Bijzonderheden:
– Ruime gezinswoning ca. 109 m2 woonoppervlakte
– Bouwjaar 1982
– Op leuke locatie (achtertuin zuid)
– Rustige woonwijk
– Nabij het stadshart van Lelystad
– Ouderdomsclausule van toepassing
– Volledig isolatieglas (deels uit 2016)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan en wijzen de koper nadrukkelijk op zijn wettelijke onderzoek plicht. Alle opgegeven maten zijn ingemeten conform NEN 2580 en zijn indicatief.

Bijzonderheden

Dakisolatie
Muurisolatie
Vloerisolatie
Dubbelglas
Achtertuin
Voortuin
Geen garage

Contact