Speenkruid 11 – Diemen

€ 425.000,- k.k.
Verkocht

Speenkruid 11 – Diemen

1982
108 m2
5 kamers
3 slaapkamers

WANT TO VIEW? Please request a viewing by Funda, we do not schedule by phone. Requests are called based on the order of receipt. By many requests, it may be that is is not possible to schedule a viewing. You will be put on a reserve list in case someone cancels an appointment.

WILT U BEZICHTIGEN? Vraag een bezichtiging aan via Funda, telefonisch wordt er niet ingepland. Aanvragen worden gebeld op basis van volgorde binnenkomst. Bij veel aanvragen kan het zijn dat er geen mogelijkheid meer is om een bezichtiging in te plannen. U wordt dan op de reservelijst geplaatst voor het geval iemand een afspraak annuleert.

De woning wordt aangeboden met een Bieden Vanaf Prijs van € 425.000,- k.k.

In een ruim opgezette en groene woonwijk in Diemen-Zuid gelegen eengezinswoning met 3 slaapkamers op de 1e verdieping, open 2e verdieping (4e slaapkamer mogelijk) en een zonnig gelegen achtertuin en eigen parkeerplaats voor de deur!

De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk welke zich bevindt in Diemen-Zuid. De wijk is bij uitstek geschikt voor jonge gezinnen: de kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de wijk, er is veel groen, diverse speeltuintjes en de straat is autoluw. Op loopafstand bevindt zich het winkelcentrum Kruidenhof voor de dagelijkse boodschappen en de aansluiting op de uitvalswegen A1, A2 en A10 is perfect. Voor het openbaar vervoer bevindt zich aan het begin van de woonwijk het trein- en metrostation Diemen-Zuid. Ook diverse busverbindingen zult u hier aantreffen. Diverse basisscholen zijn aanwezig in de directe omgeving.

Indeling:
Op de begane grond bevindt zich de entree/hal met meterkast en toilet met fontein. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de keuken. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok. De royale, lichte woonkamer is gelegen aan de tuinzijde en voorzien van een trapkast. Middels de tuindeur is er toegang tot de tuin, welke is gelegen op het zuidoosten.

Via een vaste trap is de eerste verdieping te bereiken. Op deze verdieping bevinden zich 3 goed bemeten slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien een inloopdouche, toilet en een wastafel.

De trapopgang naar de tweede verdieping brengt u naar de zolder. Hier bevinden zich de CV-ketel en de mechanische ventilatie box. Hier is een 4e slaapkamer te realiseren.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1985
• Woonoppervlakte ca. 110 m2
• Perceeloppervlakte 127 m2
• Eigen grond
• Stenen berging met elektra
• Groene, rustige en kindvriendelijke woonomgeving
• Diverse clausules van toepassing (voormalige huurwoning)
• Vaste project notaris: Uitgeester Notariaat
• Oplevering in overleg, kan snel

Disclaimer:
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bijzonderheden

Dakisolatie
Muurisolatie
Gedeeltelijk dubbelglas
Achtertuin
Parkeerplaats
Geen garage

Contact