Vlasdonk 1 – Diemen

€ 500.000,- k.k.
Verkocht

Vlasdonk 1 – Diemen

1979
108 m2
4 kamers
3 slaapkamers

WANT TO VIEW? Please request a viewing by Funda, we do not schedule by phone. Requests are called based on the order of receipt. By many requests, it may be that it is not possible to schedule a viewing. You will be put on a reserve list in case someone cancels an appointment.

WILT U BEZICHTIGEN? Vraag een bezichtiging aan via Funda, telefonisch wordt er niet ingepland. Aanvragen worden gebeld op basis van volgorde binnenkomst. Bij veel aanvragen kan het zijn dat er geen mogelijkheid meer is om een bezichtiging in te plannen. U wordt dan op de reservelijst geplaatst voor het geval iemand een afspraak annuleert.

De woning wordt aangeboden met een Bieden Vanaf Prijs van € 500.000,- k.k.

In een ruim opgezette en groene woonwijk in Diemen-Zuid gelegen 4-kamer (eind)eengezinswoning met tuin en eigen parkeerplaats voor de deur!

De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk welke zich bevindt in Diemen-Zuid. De wijk is bij uitstek geschikt voor jonge gezinnen: de kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de wijk, er is veel groen, diverse speeltuintjes en de straat is autoluw. Op loopafstand bevindt zich het winkelcentrum Kruidenhof voor de dagelijkse boodschappen en de aansluiting op de uitvalswegen A1, A2 en A10 is perfect. Voor het openbaar vervoer bevindt zich aan het begin van de woonwijk het trein- en metrostation Diemen-Zuid. Ook diverse busverbindingen zult u hier aantreffen. Diverse basisscholen zijn aanwezig in de directe omgeving.

Indeling:
Op de begane grond heeft u direct toegang naar de woonkamer, keuken en trapopgang naar de verdieping. Aan de achterzijde is tevens de deur naar de achtertuin welke is gelegen op het zuidwesten. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de open keuken. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok. Let op! Er bevindt zich op de begane grond GEEN toilet. Vanuit de keuken is er toegang tot een aangebouwde stenen berging. In de berging is ook een deur aanwezig naar de voortuin.

Eerste verdieping: op deze verdieping bevinden zich 2 goed bemeten slaapkamers (voorheen 3) en de badkamer. De badkamer is voorzien een ligbad, toilet en een wastafel.

Tweede verdieping: vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Hier bevinden zich de CV-ketel en de mechanische ventilatie box en is de 3e slaapkamer te bereiken.

Achtertuin: de tuin is aangelegd met terras vlonders, houten schuttingen, beplanting en een zeer gunstige ligging op het zuidwesten. Dit is ideaal voor de zon liefhebber.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1979
• Gebruiksoppervlakte wonen ca. 108 m2
• Perceeloppervlakte 124 m2
• Eigen grond
• Groene, rustige en kindvriendelijke woonomgeving
• Diverse clausules van toepassing
• Vaste project notaris: Uitgeester Notariaat
• Oplevering in overleg, kan snel

Disclaimer:
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bijzonderheden

Dakisolatie
Muurisolatie
Vloerisolatie
Achtertuin
Voortuin
Geen garage

Contact