Vlasdonk 43 – Diemen

€ 475.000,- k.k.
Verkocht

Vlasdonk 43 – Diemen

1979
108 m2
5 kamers
4 slaapkamers

WANT TO VIEW? Please request a viewing by Funda, we do not schedule by phone. Requests are called based on the order of receipt. By many requests, it may be that is is not possible to schedule a viewing. You will be put on a reserve list in case someone cancels an appointment.

WILT U BEZICHTIGEN? Vraag een bezichtiging aan via Funda, telefonisch wordt er niet ingepland. Aanvragen worden gebeld op basis van volgorde binnenkomst. Bij veel aanvragen kan het zijn dat er geen mogelijkheid meer is om een bezichtiging in te plannen. U wordt dan op de reservelijst geplaatst voor het geval iemand een afspraak annuleert.

De woning wordt aangeboden met een Bieden Vanaf Prijs van € 475.000,- k.k.

In een ruim opgezette en groene woonwijk in Diemen-Zuid gelegen 5-kamer eengezinswoning met tuin en eigen parkeerplaats voor de deur! Het mooie van deze woning is de prachtige locatie gelegen op de hoek van de straat met aan de achterzijde een groen plantsoen en een stadsgracht. Aan de voorzijde is er een stenen berging aanwezig.

De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk welke zich bevindt in Diemen-Zuid. De wijk is bij uitstek geschikt voor jonge gezinnen: de kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de wijk, er is veel groen, diverse speeltuintjes en de straat is autoluw. Op loopafstand bevindt zich het winkelcentrum Kruidenhof voor de dagelijkse boodschappen en de aansluiting op de uitvalswegen A1, A2 en A10 is perfect. Voor het openbaar vervoer bevindt zich aan het begin van de woonwijk het trein- en metrostation Diemen-Zuid. Ook diverse busverbindingen zult u hier aantreffen. Diverse basisscholen zijn aanwezig in de directe omgeving.

Indeling:
Op de begane grond bevindt zich de entree/hal met meterkast voorzien van glasvezelkabel. Toegang naar de woonkamer gelegen aan de achterzijde voorzien van een deur naar de achtertuin welke is gelegen op het noord westen en prachtig vrij ligt aan de achterzijde. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de afsluitbare keuken. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok. Tussen de woonkamer en de keuken is een hal aanwezig met het toilet en een trapopgang naar de verdieping.

Eerste verdieping: op deze verdieping bevinden zich 3 goed bemeten slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien een ligbad, toilet en een wastafel.

De trapopgang naar de tweede verdieping brengt u naar de zolder. Hier bevinden zich de CV-ketel en de mechanische ventilatie box en is een 4e slaapkamer te bereiken.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1979
• Woonoppervlakte ca. 108 m2
• Perceeloppervlakte 142 m2
• Eigen grond
• Stenen berging met elektra
• Groene, rustige en kindvriendelijke woonomgeving
• Diverse clausules van toepassing
• Vaste project notaris: Uitgeester Notariaat
• Oplevering in overleg, kan snel

Disclaimer:
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bijzonderheden

Dakisolatie
Muurisolatie
Gedeeltelijk dubbelglas
Achtertuin
Voortuin
Parkeerplaats

Contact