Winterjanpad 94 – Amsterdam

€ 410.000,- k.k.
Beschikbaar

Winterjanpad 94 – Amsterdam

2020
61 m2
2 kamers
1 slaapkamers

Dit bijna nieuwe appartement wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs van € 410.000,- k.k.

In 2020 opgeleverd 2-kamer appartement met een ruim balkon op het westen. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een eigen parkeerplaats. Het appartementen complex is gelegen in de nieuwe wijk ‘De Bongerd’ in Amsterdam-Noord en op 5 minuten fietsen van de NDSM-werf. Binnen enkele minuten staat u op de pont die u in ongeveer 5 minuten naar de overkant brengt.

Indeling;

Begane grond; gezamenlijke entree met lift en een gezamenlijke fietsenstalling.

Eerste verdieping; entree, meterkast , gang, de ruime inpandige berging is voorzien van wasmachine/droger aansluiting. Toilet met fontein en de slaapkamer zijn aan de voorzijde van het appartement te vinden. De badkamer is geheel betegeld, heeft een ruime inloop douche en een wastafel met meubel. Vanuit de gang heeft u toegang toe de lichte woonkamer met een schuifpui naar het ruime balkon gelegen op het westen. De luxe open keuken is voorzien van een inductie kookplaat, oven, koelkast, vaatwasser en een afzuigkap. Gehele woning is voorzien van vloerverwarming.

Vereniging van eigenaren:

De woning maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren. Aan deze VvE zijn kosten verbonden van circa € 120,- per maand. Dit wordt onder andere besteed aan de opstalverzekering en het onderhoud volgens een onderhoudsplanning.

Erfpacht:

De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) is door de huidige eigenaar voor de woning vast gezet tot 15-04-2029 op € 1802,- per jaar. Het erfpachtcanon betreft de parkeerplaats is vastgesteld op € 144,- tot 15-04-2029.

Bijzonderheden:
• Privé parkeerplaats
• Vloerverwarming
• Gasloos
• VvE bijdrage € 120,- per maand
• Videofoon systeem
• Oplevering kan snel

Disclaimer:
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bijzonderheden

Dubbelglas
Volledig geïsoleerd
Geen tuin
Parkeerplaats
Geen garage

Contact