Wormerveerstraat 7-1R – Amsterdam

€ 335.000,- k.k.
Beschikbaar

Wormerveerstraat 7-1R – Amsterdam

40 m2
2 kamers
1 slaapkamers

WILT U BEZICHTIGEN? Vraag een bezichtiging aan via Funda, telefonisch wordt er niet ingepland. Aanvragen worden gebeld op basis van volgorde binnenkomst. Bij veel aanvragen kan het zijn dat er geen mogelijkheid meer is om een bezichtiging in te plannen. U wordt dan op de reservelijst geplaatst voor het geval iemand een afspraak annuleert.

WANT TO VIEW? Please request a viewing by Funda, we do not schedule by phone. Requests are called based on the order of receipt. By many requests, it may be that it is not possible to schedule a viewing. You will be put on a reserve list in case someone cancels an appointment.

Deze ruime woning wordt aangeboden met een Bieden vanaf prijs van € 335.000,- k.k

Woning is gelegen op steenworp afstand van het Westerpark in de bruisende Spaarndammerbuurt. Het is een levendige buurt met een groot aanbod van winkels, cafés en restaurants. De locatie is ideaal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, het Centraal Station en Station Sloterdijk zijn binnen fiets afstand. De tram is op korte loopafstand te bereiken en u bent binnen enkele minuten in het hartje van Amsterdam. Tevens bent u met de auto binnen enige minuten op de A10 en de A5.

Indeling:
Op de eerste verdieping komt u binnen in de hal met toegang tot de woonkamer en de badkamer voorzien van moderne toilet en douche. De woonkamer geeft toegang tot de open keuken met daarin de CV-ketel, het balkon is tevens ook bereikbaar vanuit de keuken. Aan de straatzijde kunt u de slaapkamer met balkon vinden.

Op de bovenste verdieping bevindt zich de berging van circa van 6 m2.

Vereniging van Eigenaren:
Het betreft een appartementsrecht binnen een gezonde en actieve vereniging van eigenaren. Men betaalt maandelijks servicekosten aan de Vereniging. De maandelijkse servicekosten bedragen € 170,80. Dit bedrag is voor het onderhoud van het appartementencomplex en inclusief de opstalverzekering.

Disclaimer:
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bijzonderheden

Dubbelglas
Geen tuin
Geen garage

Contact